usluge koje nudimo

"Stan na dan"

Model “Stan na dan” je efikasan način da vlasnici nekretnina ostvare značajnije prihode. Omogućava im da dobiju višu cenu u odnosu na dugoročno izdavanje. Takođe, pruža im mogućnost da upravljaju svojim rasporedom i odluče kada će izdavati svoju nekretninu. Međutim, postoje izazovi koji se mogu pojaviti kada se koristi ovaj model.

Neki vlasnici imaju problema sa čišćenjem i održavanjem svojih nekretnina, kao i praćenjem trendova i zahteva tržišta. Razumevanje platformi za iznajmljivanje smeštaja takođe može biti zahtevno. Mi se brinemo o svemu! 

Možete biti sigurni da ćete maksimalno iskoristiti prednosti ovog modela uz našu podršku. Pustite nas da se pobrinemo za sve, tako da vi možete da se opustite i uživate u dodatnom prihodu.

Povećan prihod od iznajmljivanja

Iznajmljivanje stana na kratak rok može generisati više prihode. Turisti i poslovni ljudi su spremni da plate višu cenu rente od stanara na duži rok.

Fleksibilnost

Vlasnik može odlučivati kada želi da izdaje svoju nekretninu, birati goste i češće menjati uslove pod kojima rentira nekretninu.

Izbegavanje dugoročnih obaveza

Iznajmljivanje stana na kratak rok omogućava stanodavcima da izbegnu dugoročne obaveze prema stanarima i potencijalne pravne probleme.

benefiti rada sa agencijom

Šta Brick Pro može da ponudi?

 1. Popunjenost kapaciteta

  U stanju smo da obezbedimo stabilnu tražnju za nekretninama kojima upravljamo. Uz naš Superhost nalog na Airbnb-u vaš stan će biti za 30% vidljiviji nego svi ostali.

 2. Praćenje tržišta i regulisanje cena

  Naš algoritam za regulisanje cena omogućava vašem oglasu da generiše 30% više prihoda, bilo na Airbnb-u, Booking.com ili drugim oglasnim kanalima.

 3. Profesionalno čišćenje

  Naša usluga čišćenja se obavlja po hotelskim standardima, sa obezbeđenom čistom posteljinom po standardu četiri zvezdice, korpom dobrodošlice kao i ostalom propratnom hotelskom opremom.

 4. Usluga sačekivanja gostiju

  Naš konsijerž je tu da smesti vaše goste, preda im ključeve i pruži im sve neophodne informacije kao I da im da nekoliko saveta o lokalnom području.

 5. Prijava gostiju i kategorizacija

  Naše usluge obuhvataju prijavu boravka gostiju preko portala e-turista kao i kategorizaciju turističkog objekta čime se ispunjavaju sve zakonom određene obaveze.

 1. Oglas sa pet zvezdica

  Naše profesionalne fotografije, optimizovane za Airbnb, prikazaće vaš stan u najboljem svetlu.

 2. Optimizacija

  Pružamo vam savete kako bismo osigurali da vaš stan bude u skladu sa standardima za iznajmljivanje, pokrivajući aspekte kao što su unutrašnja dekoracije i raspored.

 3. Transparentnost

  Brick Pro tim Vam šalje mesečni izveštaj sa spiskom svih gostiju i ostvarenim prihodom. Takođe, u svakom trenutku možete proveriti raspoložive kapacitete vašeg stana.

 4. Imamo i plan B

  Ukoliko u bilo kom trenutku saradnje odlučite da stan ipak izdate dugoročno, Brick Pro tim će Vam pronaći zakupca za Vaš stan potpuno besplatno.

Preporučujem "Brick Pro" svima koji žele pouzdanog partnera u izdavanju stana i povećanju prihoda.

Danijela Mitrović

Zahvaljujući "Brick Pro", kupovina stana u Beogradu na vodi je bila brza i bez komplikacija.

Mitar Milenković

Saradnja sa "Brick Pro" agencijom mi je donela odličnu ponudu i podršku tokom celog procesa kupovine stana na Beogradu na vodi.

Helena Janković

Dugogodišnja saradnja sa "Brick Pro" agencijom mi je omogućila da maksimizujem prihod od izdavanja svog stana.

Mihajlo Stankovski

Kupovina stana u Beogradu na vodi uz podršku "Brick Pro" agencije bila je mudra odluka - profesionalni saveti su mi pomogli da pronađem savršen dom.

Milica Antonijević

Ukoliko želite da lako izdate svoj stan i povećate prihod, angažujte "Brick Pro". Nemojte dva puta da razmišljate, usluga im je neprocenjiva.

Branislav Matić

Stan od 35m2 je u Beogradu na vodi je bio odlična investicija, međutim nisam htela da se dosađujem oko svakodnevnih obaveza oko izdavanja. Baš zbog toga sam angažovala "Brick Pro".

Jovana Dautović

Kada smo kupili ovaj stan, ideja je bila da ga rentiramo kao “Stan na dan”. Međutim zbog obaveza oko poslova i dvoje male dece, to nije bila moguće. Tada smo upoznali Đorđa iz agencije "Brick Pro" i sve se promenilo.

Zorana Eraković

Saznajte koliki je potencijal vaše nekretnine!