Naša priča

Profesionalno upravljanje nekretninama

BrickPro je agencija za profesionalno upravljanje nekretninama. Naša misija je da vam budemo pouzdan partner u ostvarenju ciljeva vezanih za nekretnine. Kreiramo personalizovane usluge i efikasna rešenja koja štede vaše vreme i povećavaju prihode. Znanje, iskustvo i posvećenost poslu su vrednosti na kojima gradimo odnose sa klijentima.

Mi razumemo da je svaki klijent jedinstven, te prilagođavamo naše usluge kako bi odgovarali individualnim potrebama svakog klijenta. Naši klijenti mogu da se oslone na našu stručnost i angažman kako bi ostvarili svoje ciljeve vezane za nekretnine. Pružamo im podršku kroz celokupan proces upravljanja nekretninama, od pronalaženja najboljih zakupaca, do održavanja i popravki nekretnina.

Godine poslovanja
Nekretnina kojima trenutno upravljamo
Kupovina/prodaja stanova
Zadovoljnih klijenata

Đorđe Đorđević

osnivač

Radoslav Tomić

licencirani agent za nekretnine

Teodora Mašić

menadžer za upravljanje nekretninama

Siniša Vasić

menadžer za upravljanje nekretninama

Nikola Sovilj

licencirani agent za nekretnine

Ukoliko želite da lako izdate svoj stan i povećate prihod, angažujte "Brick Pro". Nemojte dva puta da razmišljate, usluga im je neprocenjiva.

Branislav Matić

Stan od 35m2 je u Beogradu na vodi je bio odlična investicija, međutim nisam htela da se dosađujem oko svakodnevnih obaveza oko izdavanja. Baš zbog toga sam angažovala "Brick Pro".

Jovana Dautović

Kada smo kupili ovaj stan, ideja je bila da ga rentiramo kao “Stan na dan”. Međutim zbog obaveza oko poslova i dvoje male dece, to nije bila moguće. Tada smo upoznali Đorđa iz agencije "Brick Pro" i sve se promenilo.

Zorana Eraković

Saznajte koliki je potencijal vaše nekretnine!