Usluge koje nudimo

Dugoročno izdavanje

Dugoročno izdavanje predstavlja iznajmljivanje nekretnine na period od više meseci ili godina. Prihod od ovakvog iznajmljivanja bi trebalo da je stabilan i sa manje problema, ali da li je uvek tako?

Često je potrebno mnogo obilzaka i sastanaka sa potencijalnim stanarima pre sklapanja dogovora. Ima slučajeva da se pojave problemi sa naplatom kirije, nagomilavanjem neplaćenih računa, uništavanjem inventara i još mnogo čime. 

Mi kao agencija, pružamo uslugu traženja pouzdanih stanara, potpisivanja ugovora i rukovođenja administrativnim poslovima vezanih za dugoročno iznajmljivanje. Sa nama, stanodavac može da se fokusira na svoje poslove i ima miran san. Ukoliko ste zainteresovani za dugoročno iznajmljivanje vaše nekretnine, obratite nam se za više informacija.

Stabilni prihodi

Dugoročni ugovori omogućavaju stanodavcima veću sigurnost u naplatu najamnine.

Manja potreba za nalaženjem novih stanara

Stanodavci ne moraju stalno da traže nove stanare kada se stan iznajmljuje dugoročno.

Smanjena potreba za održavanjem

Kada stan iznajmljuje dugoročno, potreba za redovnim održavanjem i renoviranjem stana se smanjuje.

Benefiti rada sa agencijom

Šta Brick Pro može da ponudi?

 1. Oglašavanje

  Korisimo mnogobrojne kanale komunikacije i platforme za izdavanje nekretnina. U kratkom roku možemo iznajmiti vašu nekretninu.

 2. Izbor kvalitetnih stanara

  Agencija će proveriti reference i informacije o potencijalnim stanarima kako bismo osigurali da su oni pouzdani i sposobni da plaćaju najamninu. Naš tim ima veliko iskustvo u proceni kandidata i sigurno ćemo vam dati najbolju preporuku.

 3. Praćenje tržišta i regulisanje cena

  Podizanje cena kirije postojećim stanarima ume da bude veoma neprijatno, posebno ako ste stvorili lični odnos sa njima. Sa druge strane, ciij svakog posla je maksimizacija profita i trebalo bi iskoristiti pozitivne trendove na tržištu nekretnina. Mi ćemo obezbediti da u svakom trenutku dobijate maksimalne prihode.

 1. Održavanje nekretnine

  Agencija će organizovati rešavanje svih potencijalnih problema koji mogu nastati vremenom. Sve brige prepustite nama i uživajte u slobodnom vremenu.

 2. Kontrola

  Agencija će redovno kontrolisati stan kako bismo osigurali da zakupci poštuju uslove iz ugovora i da stan nije oštećen. Takođe, vršićemo proveru da li se svi računi redovno plaćaju.

 3. Administrativni poslovi

  Agencija će se postarati za sve administrativne obaveze i pripremu ugovora.

Preporučujem "Brick Pro" svima koji žele pouzdanog partnera u izdavanju stana i povećanju prihoda.

Danijela Mitrović

Zahvaljujući "Brick Pro", kupovina stana u Beogradu na vodi je bila brza i bez komplikacija.

Mitar Milenković

Saradnja sa "Brick Pro" agencijom mi je donela odličnu ponudu i podršku tokom celog procesa kupovine stana na Beogradu na vodi.

Helena Janković

Dugogodišnja saradnja sa "Brick Pro" agencijom mi je omogućila da maksimizujem prihod od izdavanja svog stana.

Mihajlo Stankovski

Kupovina stana u Beogradu na vodi uz podršku "Brick Pro" agencije bila je mudra odluka - profesionalni saveti su mi pomogli da pronađem savršen dom.

Milica Antonijević

Ukoliko želite da lako izdate svoj stan i povećate prihod, angažujte "Brick Pro". Nemojte dva puta da razmišljate, usluga im je neprocenjiva.

Branislav Matić

Stan od 35m2 je u Beogradu na vodi je bio odlična investicija, međutim nisam htela da se dosađujem oko svakodnevnih obaveza oko izdavanja. Baš zbog toga sam angažovala "Brick Pro".

Jovana Dautović

Kada smo kupili ovaj stan, ideja je bila da ga rentiramo kao “Stan na dan”. Međutim zbog obaveza oko poslova i dvoje male dece, to nije bila moguće. Tada smo upoznali Đorđa iz agencije "Brick Pro" i sve se promenilo.

Zorana Eraković

Saznajte koliki je potencijal vaše nekretnine!