Usluge koje nudimo

Prodaja ili kupovina nekretnine

Prodaja ili kupovina nekretnine može biti jako bitan momenat u vašem životu. Tržište je jako specifično u u ovom trenutku i treba znati šta treba da se uradi. Mi smo tim koji je u prethodnih 5 godna realizovao ogroman broj transakcija. Uradićemo detaljnu ekspertizu vaše nekretnine, kako biste znali šta možete da očekujete. Odličnim pregovaračke veštinama možemo da obezbedimo najbolju cenu za vašu nekretninu. 

Pravna sigurnost je ključna, naš tim uključuje i iskusnog advokata. Brinemo se da budu pokrivene sve procedure i propisi.  Imamo sjajan marketinški tim i možemo vašu nekretninu da predstavimo u najboljem svetlu. Agencija vam olakšava proces, tako da se možete opustiti.  

benefiti rada sa agencijom

Šta Brick Pro može da ponudi?

 1. Procena vrednosti nekretnine

  Jedna od najvažnijih aktivnosti kada su u pitanju transakcije vezane za nekretnine je pravilna procena njihove vrednosti. Bez kvalitetnih informacija, teško je ostvariti željene ciljeve.

 2. Praćenje i analiza trendova

  Tržište nekretnina je veoma dinamično i neprestano se menja. Različiti faktori, poput promena u ekonomskoj situaciji, zakonskih propisa i trendova u potražnji, mogu uticati na vrednost nekretnina i na tržište uopšte. Zato je važno imati kvalitetan uvid u sadašnja i buduća dešavanja na tržištu.

 3. Pregovaranje

  Umetnost da se ispregovara dobra cena je od izuzetnog značaja kada je u pitanju trogovina nekretninama. Pregovaranje je stvar iskustva i poznavanja različitih prilika.

 4. Pomoć tokom procedure za dobijanje kredita

  Naš pravni tim je tu da vam pomogne da bez problema ispunite proceduru za dobijanje kredita.

 1. Marketing

  Dobar marketing je važan faktor u prodaji nekretnina, a mi vam možemo biti od velike pomoći u tom smislu. Imamo iskustva u oglašavanju i promociji nekretnina odnosno u kreiranju marketinških strategija koje će privući potencijalne kupce.

 2. Ušteda vremena

  Kupovina ili prodaja nekretnina je ozbiljan posao i zahteva set različitih aktivnosti koje bi trebalo obaviti. Pravilno vođenje čitavog procesa može značajno skratiti vreme od početka do realizacije.

 3. Pravna pomoć

  Pružanje pravne pomoći klijentima može pomoći u osiguravanju da se proces kupovine ili prodaje odvija glatko i pravno ispravno. Želimo da klijenti budu zaštićeni u slučaju bilo kakvih pravnih problema koji se mogu pojaviti u procesu trgovine nekretninama.

Preporučujem "Brick Pro" svima koji žele pouzdanog partnera u izdavanju stana i povećanju prihoda.

Danijela Mitrović

Zahvaljujući "Brick Pro", kupovina stana u Beogradu na vodi je bila brza i bez komplikacija.

Mitar Milenković

Saradnja sa "Brick Pro" agencijom mi je donela odličnu ponudu i podršku tokom celog procesa kupovine stana na Beogradu na vodi.

Helena Janković

Dugogodišnja saradnja sa "Brick Pro" agencijom mi je omogućila da maksimizujem prihod od izdavanja svog stana.

Mihajlo Stankovski

Kupovina stana u Beogradu na vodi uz podršku "Brick Pro" agencije bila je mudra odluka - profesionalni saveti su mi pomogli da pronađem savršen dom.

Milica Antonijević

Ukoliko želite da lako izdate svoj stan i povećate prihod, angažujte "Brick Pro". Nemojte dva puta da razmišljate, usluga im je neprocenjiva.

Branislav Matić

Stan od 35m2 je u Beogradu na vodi je bio odlična investicija, međutim nisam htela da se dosađujem oko svakodnevnih obaveza oko izdavanja. Baš zbog toga sam angažovala "Brick Pro".

Jovana Dautović

Kada smo kupili ovaj stan, ideja je bila da ga rentiramo kao “Stan na dan”. Međutim zbog obaveza oko poslova i dvoje male dece, to nije bila moguće. Tada smo upoznali Đorđa iz agencije "Brick Pro" i sve se promenilo.

Zorana Eraković

Saznajte koliki je potencijal vaše nekretnine!