Luksuzna vila u Borči

Specijalna ponuda

700.000

1458 €/cena po m²

Informacije

ID Oglasa: #1344

Vrsta nekretnine

Kuća

Površina

Soba

Kupatilo

Sprat

Parking

Tip gradnje

Grejanje

Opis nekretnine

Kuća se nalazi na izuzetno mirnoj lokaciji u Borči.

Kuća je cela ogradjena betonskom ogradom. Čim se kroči u dvorište, možemo videti vrt koji okružuje kuću. Pored vrta imamo parking mesta u dvorištu, kao i ulaz koji vodi u garažu. U dvorištu se nalazi i pomoćna kuća od 48m2, kao i letnjikovac pogodan za uživanje u lepom vremenu. U sredini dvorišta se nalazi kuća. Glavna kuća, postavljena na sprat, pruža izuzetno funkcionalan raspored. Na prvom spratu se nalazi prostran dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, radna soba, kao i soba sa kaminom koja dodatno unosi toplinu i uživanje. Glavna spavaća soba na istom nivou pruža udobnost i privatnost. Na spratu kuće se nalaze gostinska soba, još jedna dnevna soba, kao i soba za decu.

Ova kuća pruža niz mogućnosti za savršeno prilagođavanje temperature prema vašim željama i potrebama. Sa sistemima grejanja na pelet, toplotnom pumpom i podnim grejanjem, imate luksuz izbora koji odgovara vašem ličnom stilu i efikasnosti.

Posrednička provizija 2%

Opremljenost objekta

Video objekta

Lokacija

Đorđe Đorđević

Licencirani agent za nekretnine

"I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo."

ili nas pozovite na

Đorđe Đorđević

Licencirani agent za nekretnine

ili nas pozovite na

Slične nekretnine

Vaša nekretnina je naša briga.

Podelite nekretninu na: