Jedinstven lokal u novogradnji, top lokacija

Specijalna ponuda

630.000

1635 €/cena po m²

Informacije

ID Oglasa: #1186

Vrsta nekretnine

Lokal

Površina

Soba

Kupatilo

Sprat

Parking

Tip gradnje

Grejanje

Opis nekretnine

Ovaj lokal na Vračaru predstavlja veoma interesantnu nekretninu sa brojnim mogućnostima za korišćenje. Impresivna površina od 355 m2 je velika prednost, a dva ulaza omogućavaju fleksibilnost u korišćenju prostora. Ravni ulaz sa ulice bez stepenika je dodatna prednost koja može biti vrlo korisna za ljude sa invaliditetom ili za dostavu robe.

Donji nivo od 280 m2 open space-a, sa dva mokra čvora i čajnom kuhinjom, nudi priliku za kreiranje prostora po sopstvenom ukusu, dok gornji nivo od 105 m2 sa prelepom terasom, sa dva mokra čvora i kuhinjom može biti idealan za kancelarijski prostor. Ceo prostor je izuzetno pogodan za razne medicinske ustanove, kao što su ordinacije, klinike, laboratorije i slično, zatim i kao servis za automobile, tehnički pregled.

Kao novogradnja, ovaj lokal na Vračaru može biti vrlo privlačan za potencijalne kupce koji traže modernu i funkcionalnu nekretninu. Takođe, kupovina ovog poslovnog prostora može da bude i vrlo dobra investicija.

Posrednička nadoknada iznosi 2%

Opremljenost objekta

Video objekta

Lokacija

Đorđe Đorđević

Licencirani agent za nekretnine

"I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo."

ili nas pozovite na

Đorđe Đorđević

Licencirani agent za nekretnine

ili nas pozovite na

Slične nekretnine

Vaša nekretnina je naša briga.

Podelite nekretninu na: