sun_valley_logo_04

Možda te baš ovde čeka tvoje mesto pod suncem!

Kuće sa bazenom na Avali u jedinstvenom naselju Sun Valley!

Play Video

Ako ti je dosta gradske gužve i želiš svoje mesto pod Suncem, gde ćeš zaista odmoriti onda saznaj više o kompleksu Sun Valley!

Po ceni dvosobnog stana na Novom Beogradu,
dobijaš oazu mira sa bazenom u dvorištu!

Zagadjen vazduh koji dokazano izaziva zdravstvene probleme i bolesti, manjak parking mesta, saobraćajne gužve, buka…

Sve su to faktori koji normalnom čoveku bude potrebu da “pobegne” iz gradske gužve i preseli se u prirodu.

Samo je realnost malo drugačija i naša želja da tek tako napustimo svoje poslove i dosadašnji način života nije nimalo jednostavna.

Iz ideje da se nadje kompromisno rešenje, koje modernom čoveku nudi boravak u prirodi, čist vazduh i mir a pritom je nadomak Beograda – nastao je Sun Valley!

Svaka kuća u naselju se nalazi na placu od 6 ari, ima sopstveni bazen od 6×3 metra i letnjikovac sa roštiljem i kuhinjom od 15mkv…

Pored toga ispod svake kuće nalazi se podrum u kojem možeš čuvati vina, neke namirnice ili ti može poslužiti kao ostava.

Šta je Sun valley?

Sun Valley je rezidencijalni projekat koji se nalazi na Avali, u dolini mesta Ripanj. Kompleks se sastoji od devet kuća, od kojih svaka poseduje bazen i letnjikovac (sa sudoperom i roštiljem), ograđeno dvorište, parking mesta.

Kompleks je obezbedjen  24h putem monitoringa firme koja se bavi obezbedjenjem lica i  objekata, kao i video nadzorom i alarmom na svakoj kući posebno.

U Sun Valley – uživaš u čistom vazduhu, prirodnom okruženju, miru i prelepoj kući sa svim benefitima koji idu uz nju!

Kakve su kuće u ponudi?

Da bi naselje zadržalo arhitektonsku celinu, kuće u ponudi su sa minimalnim razlikama i ponudi su TIP 1 i TIP 2:

Tip 1

 • Stepenište – 3,11 m2
 • Podrum – 11,71 m2
 • Ulaz sa stepeništem– 5,72 m2
 • Dnevna soba sa kuhinjom – 44,12 m2
 • Soba – 11,60 m2
 • Kupatilo – 3,30 m2
 • Terasa – 9,61 m2
 • Predsoblje– 4,27 m2
 • Soba – 12,08 m2
 • Soba – 12,08 m2
 • Kupatilo – 4,10 m2
 • Kuća + podrum – 106,88m+ 11,71m2

5 godina garancije na krov.

10 godina garancije na konstrukciju.

Tip 2

 • Stepenište – 5,22 m2
 • Podrum – 17,38 m2
 • Ulaz sa stepeništem– 10,47 m2
 • Dnevna soba sa kuhinjom – 37,23 m2
 • Soba – 12 m2
 • Kupatilo – 3,57 m2
 • Terasa – 8,70 m2
 • Predsoblje– 4,14 m2
 • Soba – 12,09 m2
 • Soba – 12,09 m2
 • Kupatilo – 3,60 m2
 • Kuća + podrum – 104,16m+ 17,38m2

5 godina garancije na krov.

10 godina garancije na konstrukciju.

Od čega se grade kuće?

Kuće se grade visokokvalitetnim materijalima pa dobijaš:

 • Šestokomornu PVC stolariju sa roletnama na struju – Tako da ona štedi energiju za grejanje zimi i hladjenje leti – pa ne mora da se ustaje kako bi se podigle ili spustile roletne, sve to može iz kreveta.
 • Italijansku keramiku na podovima i drugim površinama (kupatilo, kuhinja) – Što obezbedjuje dugotrajni kvalitet i jako elegantan i prijatan enterijer za sve koji borave u kući.
 • Ugradne vodokotliće – Koji štede prostor u kupatilu za druge stvari i utiču da kupatilo izgleda luksuznije.
 • Podno grejanje na sistemu toplotne pumpe – Koje je jedno od najefikasnijih sistema za grejanje današnjice jer štedi električnu energiju, ne zagadjuje okolinu i možeš ga daljinski kontrolisati.
 • Kamin na drva – Koji stvara osećaj zimske idile, pogotovu kada napolju napada sneg. Kada drvo zapucketa, nijedan način grejanja ne može da zameni taj osećaj.
 • Fasadni stiropor od 15cm – Što ti obezbedjuje toplotu unutar kuće u zimskom periodu a prijatnu hladnoću tokom leta kada pobegneš od gradske vrućine i ugrejanog betona. Bitna stavka je da sa izolacijom od 15cm stižu manji računi za grejanje, dok ti za hladjenje kuće verovatno neće ni trebati klima uredjaj s obzirom da se kuća nalazu u prirodnom okruženju.

Zakaži razgledanje

Uveri se da li ti lokacija prija i odgovara.

Šta još dobijaš?

Pored velikog bazena u kome možeš uživati sa porodicom i prijateljima, letnjikovca sa roštiljem u kome ćeš odmarati i spremati hranu za drage ljude, kao i veoma kvalitetnu gradnju – boravkom na Avali‚ tj. u naselju Sun Valley dobijaš:

Resurs koji je u 21.veku od neprocenjive vrednosti, mir i tišina kojima punite baterije za nove životne pobede. Okruženi šumom i prirodom, uživaćete u zdravoj tišini i noćima bez buke sirena i gradskog saobraćaja.

Pored mira i tišine, boravak u Sun Valley kompleksu obezbedjuje ti odmor za još jedno čulo. Pogled na prostranstva šuma i Avalski toranj, odmaraće ti oči i u proleće/leto kada sve procveta, u jesen kada šuma dobije pastelne boje i zimi kada Avala pobeli.

Od centra Beograda do kompleska Sun Valley potrebno je oko 30 minuta vožnje, dok  od aerodroma Nikola Tesla u proseku treba 40-ak minuta. Tako da kad god poželiš da se skloniš iz gradske gužve i buke, stižeš brzo u oazu mira.

Pored neizostavnog Tornja, na Avali ćeš naići na mnogobrojne izvore vode (Sakinac, Ledinac, Kamenac, Vranovac, Kraljeva Česma). Poznate znamenitosti Avale su i hotel Avala izgradjen 1928. godine, Spomenik Neznanom Junaku kao i Muzej rakije “Bojkovčanka”.

Neće ti trebati uredjaj za prešišćavanje vazduha, jer se kuća nalazi u srcu Avale, koja je pod vegetacijom pretežno hrastove šume, što obezbedjuje kvalitetan vazduh za sve koji borave na Avali. Češći boravak na Avali preporučuje se osobama sa disajnim problemima i deci.

Poznato je da vlasnici vikendica brinu o tome da li će njihova kuća biti meta lopova, zato Sun Valley kompleks poseduje sopstveno obezbedjenje, kamere i alarme što takođe garantuje i bezbednost svih koji borave u Sun Valley.

Turizam na Avali je u velikom porastu i potražnja za smeštajem konstatno raste, pogotovu poslednje četiri godine, tako da kuću možeš izdavati kada niko u njoj ne boravi. Mogućnosti su brojne.

Gde se tačno nalazi Sun Valley?

Kompleks Sun Valley se nalazi u mestu Ripanj, u podnožju planine Avala.

Lokacija kompleksa je blaga padina koja je okupana suncem veliki broj dana u godini.

Smeštena u prirodi, u retko naseljenom delu Ripnja, prava je oaza za dušu i telo i bekstvo iz gradske gužve a u proseku do kompleska iz Beograda treba pola sata automobilom.

Kako do Sun Valley-a?

Do kompleksa iz Beograda (uzeli smo Hram Svetog Save za početnu tačku) možeš na više načina:

 • Autoputem E75 do Vrčina pa lokalnim putem do Ripnja (31.5km – 33min)
 • Autoputem E75 do Ikea isključenja, pa preko Zuca i Šuplje Stene (30.9km – 34min)
 • Preko nove obilaznice oko Beograda, skretanje kod motela 1001 ruža (28.9km – 34min)

Ovo su najjednostavniji načini kada dolaziš iz Beograda, dok postoje još nekoliko alternativnih pravaca odakle možeš doći u kompleksa Sun Valley.

Ko je investitor kompleksa Sun Valley?

Iza naselja Sun Valley stoji kompanija Tramont D.O.O., iz Beograda, koja uspešno gradi stambeno-poslovne objekte već bezmalo dvadeset godina.
Ovo je samo deo realizovanih projekata kompanije Tramont u skorije vreme:

Garibaldijeva 15

Milana Rakića 29

Prote Đurića 1a

Prote Đurića 29

Sundečićeva 24

Zašto kupovina u Sun Valley naselju može biti pametna investicija?

Investiranjem u kuću u Sun Valley naselju, ne dobijaš samo mesto za život ili odmor – već u mogućnost da ti se investicija povrati i zaradi ti novac.

Predlažemo i nudimo mogućnost upravljanja nekretninom, gde kada se ne boravi u kući, ona bude izdata (po principu stan na dan) i tako ostvari dodatni izvor prihoda i povrat investicije.

Potražnja za ovakvim tipom kuća na lokaciji Avala je jako velika tokom cele godine, tako da ostvaruješ stabilan izvor prihoda svih 12 meseci – a ne samo u sezoni letovanja ili zimovanja.

Eksuzivini zastupnik Brick Pro trenutno veoma uspešno upravlja sa preko 50 nekretnina na nivou Beograda, tako da upravljanje kućom možeš prepustiti profesionalcima i imati potpuno pasivan izvor prihoda.

Zakaži razgledanje

Uveri se da li ti lokacija prija i odgovara.

Da li se kuća mora kupiti za keš?

Kuću možeš kupiti na više načina:

Na rate direktno od investitora

Na četiri rate bez kamate, sa unapred dogovorenim intervalom plaćanja

Putem bankarskog
kredita

Ovde tekst...

Dostupnost kuća

Naselje se sastoji od ukupno devet kuća, što je sasvim dovoljno da nema gužve ali idealno ukoliko vam nekad zafali društvo.

Trenutno je dostupno sedam kuća (dve su već prodate), zato zakaži razgledanje ili saznaj više inforrmacija o tvom mestu pod Suncem!

Kome se obratiti
za više informacija?

Za sve informacije, razgledanje i prodaju kuća u naselju Sun Valley zadužena je agencija BrickPro iz Beograda.

Investiranje u nekretnine je važan korak u tvom životu – zato smo zaduženi da taj proces obaviš što jednostavnije i lakše!

Zato ukoliko ti je kuća u naselju Sun Valley interesantna opcija – javi nam se kako bi ti dali odgovore na sva pitanja koja imaš ili želiš da zakažeš razgledanje lokacije.

Đorđe Đorđević

Osnivač

Saznajte više o kućama

  Za sve informacije u vezi Sun Valley kompleksa, slobodno nas nazovi ili popuni formu kako bi te kontaktirao neko iz našeg tima.

  Tu smo za sva pitanja i zakazivanje razgledanja kuće u terminu koji ti odgovara.

  Ili nas kontaktiraj direktno na sledeći način:

  PRODAJA

  Radno vreme:
  Ponedeljak – Subota
  od 9 do 17h

  ADRESA

  Terazije 6
  11000 Beograd

  Korišćenjem ove kontakt forme dajete svoj pristanak da “BrickPro”, u svojstvu investitora i zastupnika prodaje, može koristiti i obrađivati vaše lične podatke u skladu sa važećom politikom privatnosti. Unošenjem vašeg broja telefona i email adrese potvrđujete svoj pristanak da “BrickPro” može stupiti u kontakt s vama u vezi s ponudom sa ovog veb sajta, kao i da vam u budućnosti putem elektronske pošte šalje obaveštenja o svojim novim projektima.

  Vaša nekretnina je naša briga.

  Kontakt