Usluge koje nudimo

Beograd na vodi - kupovina bez provizije

Mi ćemo vam pomoći da dobijete idealnu nekretninu bez agencijske provizije. Posredovali smo u prodaji preko 100 stanova prethodne 3 godine što nas čini agencijom sa najvećim iskustvom u ovoj oblasti. Razumemo specifičnosti ovog prestižnog naselja. Znamo koja zgrada, sprat i koje pozicije su najbolje. Upoznajemo se sa vašim potrebama, preferencijama i budžetom kako bite vi najbolje prošli. Tokom čitavog procesa kupovine, bićemo vaš partner.

 

Kupovina stana u Beogradu na vodi je izvanredna investicija, bez obzira na to da li ga kupujete za život ili iznajmljivanje, jer se cene stanova neprestano povećavaju. Uz Brick Pro, dobićete detaljan plan povrata investicije i brze otplate. Nakon što postanete vlasnik nekretnine, naša agencija vam može ponuditi profesionalno upravljanje, obezbeđujući vam siguran i stabilan prihod od iznajmljivanja. Naš tim stručnjaka uključuje i arhitektu koji će vam pružiti pomoć i savete oko opremanja stana po vašem ukusu i potrebama. Sve ove usluge i benefite pružamo vam potpuno besplatno, jer kod nas nema provizije za kupce.

Investicija sa velikim potencijalom

Perspektivna i sigurna investicija. Cene kvadrata će rasti u narednim godinama, pružajući vam mogućnost da ostvarite značajnu valorizaciju vaše nekretnine.

Simbol prestiža i luksuza

Postanite deo prestižnog društva sa stanom u Beogradu na vodi!

Izuzetna infrastruktura

Opremljen je modernim sistemima za bezbednost, efikasnim saobraćajnim povezivanjem i blizinom obrazovnih ustanova, zdravstvenih centara i drugih bitnih servisa

Saznajte koja zgrada i stan su najbolji za vas.

Benefiti rada sa agencijom

Šta Brick Pro može da ponudi?

 1. Kupovina bez provizije

  Brick Pro, vaš pouzdan partner za nekretnine ima poseban aranžman sa Beogradom na vodi, koji vam omogućava jedinstvenu mogućnost kupovine stanova bez plaćanja provizije.

 2. Razumemo specifičnosti naselja

  Znamo koja zgrada, sprat i koje pozicije su najbolje. Bitan faktor su i podizvođači koji garantuju kvalitet radova.

 3. Izabraćemo najbolji stan za vas

  Upoznajemo se sa vašim potrebama, preferencijama i budžetom kako bite vi najbolje prošli. Tokom čitavog procesa kupovine, bićemo vaš partner.

 1. Plan povrata investicije i brze otplate

  Cilj svake investiranja je što brži povrat uloženog. Nakon što postanete vlasnik nekretnine, agencija vam nudi profesionalno upravljane, pružajući vam siguran i stabilan prihod.

 2. Opremanje stana

  Naša agencija ima arhitektu koji će vam pružiti pomoć i savete oko opremanja stana. Opremanje možemo sprovesti u najkraćem roku.

 3. Administrativni poslovi

  Sarađujemo sa bankama kako bismo vam pružili pomoć pri apliciranju za stambene kredite. Ako kupujete svoj prvi stan, nudimo vam pomoć oko povrata PDV-a.

Preporučujem "Brick Pro" svima koji žele pouzdanog partnera u izdavanju stana i povećanju prihoda.

Danijela Mitrović

Zahvaljujući "Brick Pro", kupovina stana u Beogradu na vodi je bila brza i bez komplikacija.

Mitar Milenković

Saradnja sa "Brick Pro" agencijom mi je donela odličnu ponudu i podršku tokom celog procesa kupovine stana na Beogradu na vodi.

Helena Janković

Dugogodišnja saradnja sa "Brick Pro" agencijom mi je omogućila da maksimizujem prihod od izdavanja svog stana.

Mihajlo Stankovski

Kupovina stana u Beogradu na vodi uz podršku "Brick Pro" agencije bila je mudra odluka - profesionalni saveti su mi pomogli da pronađem savršen dom.

Milica Antonijević

Ukoliko želite da lako izdate svoj stan i povećate prihod, angažujte "Brick Pro". Nemojte dva puta da razmišljate, usluga im je neprocenjiva.

Branislav Matić

Stan od 35m2 je u Beogradu na vodi je bio odlična investicija, međutim nisam htela da se dosađujem oko svakodnevnih obaveza oko izdavanja. Baš zbog toga sam angažovala "Brick Pro".

Jovana Dautović

Kada smo kupili ovaj stan, ideja je bila da ga rentiramo kao “Stan na dan”. Međutim zbog obaveza oko poslova i dvoje male dece, to nije bila moguće. Tada smo upoznali Đorđa iz agencije "Brick Pro" i sve se promenilo.

Zorana Eraković
Pošaljite upit

Kontaktirajte nas

  Kancelarija

  Beograd